De groeigroep gaat door tijdens 6 dinsdagavonden,  telkens van 19u30 tot 21u30.

Jouw bijdrage is €210 voor de 6 avonden (€330 als koppel) inclusief materiaal, thee, koffie, water en tussentijdse mails met thuisopdrachten en lees- en luistertips. Maximaal 10 deelnemende ouders. 


Terugbetaling is mogelijk volgens de voorwaarden van uw mutualiteit.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de volgende reeks? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens na via carolien@praktijkdebolderkar.com.

Zesdelige groeigroep 'Afgestemd opvoeden'


voor alle zoekende en ploeterende ouders


Wil je graag groeien naar meer verbinding en afstemming in je gezin?

Vind je het moeilijk om in je eentje deze visie in de praktijk te brengen?

Welkom in de Groeigroep Afgestemd Opvoeden!

Samen met een kleine groep andere ouders zoeken we uit hoe we ons ouderschap vorm willen geven, gesteund door wetenschappelijke bevindingen en eigen praktijkervaring. We inspireren elkaar, zoeken, struikelen, vallen en groeien zo naar meer afgestemd ouderschap, waarbij zowel de behoeften en gevoelens van je kind als die van jou centraal staan.

6 avonden mag je jezelf onderdompelen in een warm bad van inspiratie, (h))erkenning en ondersteuning, in een kleine groep gelijkgestemde ouders, onder begeleiding van mezelf, psychologe, mama van 3 zonen en ervaringsdeskundige in het zoeken van mijn eigen weg in het ouderschap.

Je krijgt o.a. meer inzicht in het belang van emotionele ontlading, maar we wisselen ook ervaringen uit over hoe je zelf rustig kunt blijven wanneer er gewoonweg te veel ballen op je afkomen om in de lucht te houden.

 

Geen online traject waar je misschien niet toe komt om alle video’s te bekijken, maar échte verbinding in een kleine groep en in een warme, huiselijke sfeer.

Geen saaie theoretische uiteenzetting door een ‘opvoedings-expert’, maar verfrissende inzichten, ervaringsoefeningen en delen van je eigen zorgen.

Geen eenmalige infoavond waarvan je de inhoud niet in de praktijk brengt, maar zes maanden samen aan de slag gaan in je gezin, met thuisopdrachten en ondersteuning tussendoor.

 

Zes avonden verbinden met andere ouders, met jezelf en misschien zelfs met je partner. Een aanrader volgens alle deelnemers van de vorige groepen.

Voel je welkom,

CarolienDeelname bedraagt 175 euro voor de volledige reeks. Inschrijven kan via angelique@praktijkdebolderkar.com.

Steungroep Jong Ouderverlies


Verloor jij, net als ik, jong je ouder? Voel je welkom in onze Steungroep, een reeks voor 30-plussers die één of beide ouders verloren voor hun 18 jaar.


We komen samen op dinsdagavond van 19u tot 21u op onderstaande data:

- 30 april

- 25 juni

- 24 september

- 26 november

- 17 december


Voel je welkom,

Angelique

 


Dit is een driedaagse workshop, zonder overnachting. We werken met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.


Jouw bijdrage is 375 euro, incl. creatief materiaal, koffie, thee, water en versnaperingen. Terugbetaling is mogelijk volgens de voorwaarden van jouw mutualiteit.


Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de volgende reeks? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens na bij collega's Lotte en Angelique via lotte@praktijkdebolderkar.com of angelique@praktijkdebolderkar.com. 

Driedaagse workshop 'Omgaan met stress'


Wanneer kwam jij voor het laatst thuis bij jezelf?


Gevangen in de snelheid van het leven geraken we soms verstrikt in de dagelijks rush. In onze huidige maatschappij wordt het steeds uitdagender om bewust stil te staan bij onszelf en wat in ons leeft. We leven steeds meer in functie van 'moeten' en gaan maar door en door zonder echt te weten waar naartoe. De focus op prestaties en uiterlijk vertoon doen ons alsmaar meer vervreemden van ons gevoel.


Herkenbaar? Vind jij het moeilijk om écht tijd te maken voor jezelf en écht stil te staan bij wat je voelt vanbinnen? Snak jij er ook naar om dichter te komen bij jouw kern, terug te leven vanuit jouw eigen waarden en normen? Wij, Angelique en Lotte, nodigen jou uit op een innerlijke ontdekkingstocht naar jouw ware zelf.


Voel je welkom.

Lotte en Angelique

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 MaarkedalMaandag – vrijdag
8:00 – 21:00

Zaterdag
8:00 – 15:00

Copyright © Alle rechten voorbehouden