In 2012 werd praktijk De Bolderkar opgericht door Nancy. In een knusse ruimte bij haar thuis ontving ze 8 jaar lang kinderen en jongeren die signaalgedrag stelden omwille van emotioneel pijn. 


Stilletjes aan groeide de droom om kinderen jongeren en volwassenen te kunnen ontvangen op een plek die voor hen als een warme thuis zou aanvoelen, een plek waar ze mogen blunderen, glunderen en groeien. Samen met haar gezin renoveerde ze dit oude huis en maakte het tot een warme thuis voor onze cliënten. 


Sinds januari 2021 ontvangt ze samen met haar collega's naast kinderen en jongeren ook volwassenen, koppels en gezinnen.

Het logo voor de groepspraktijk ontving Nancy van haar cliënten. Jongeren die elkaar tijdens een groeikampje leerden kennen staken de koppen bij elkaar.


In een betekenisvol beeld verwerkten zij de wielen van de bolderkar, de geborgenheid van het nest, de stenen waarmee we zo vaak werken, de laagjes die we trachten te ontrafelen, de metafoor van de steen die kringen maakt in de rivier, het veilige wiegen, het gevoelsvat dat we verkennen, de cocon die we willen bieden, het nest van waaruit je kan uitvliegen, de rimpelingen die we doorgeven, de groeiringen van een boom, ...

De Bolderkar wordt gedragen - of getrokken ;-)
voor en door onze kinderen, jongeren en volwassenen!

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 MaarkedalMaandag – vrijdag
8:00 – 21:00

Zaterdag
8:00 – 15:00

Copyright © Alle rechten voorbehouden