Praktijk De Bolderkar werd in 2013 opgericht door Nancy. Nadat zij de praktijk 8 jaar alleen runde - toen nog vanuit haar woning in Etikhove - trekken vanaf januari 2021 ook anderen mee aan de (bolder)kar. 

Op een nieuwe plek die ze samen met haar gezin renoveerde en tot een warme thuis maakte voor onze cliënten. De Bolderkar ontvangt sindsdien naast kinderen en jongeren ook volwassenen, koppels en gezinnen.


Als klap op de vuurpijl ontving Nancy als cadeau het logo voor de nieuwe praktijk. Jongeren die elkaar tijdens een groeikampje leerden kennen staken de koppen bij elkaar.

In een betekenisvol beeld verwerkten zij de wielen van de bolderkar, de geborgenheid van het nest, de stenen waarmee we zo vaak werken, de laagjes die we trachten te ontrafelen, de metafoor van de steen die kringen maakt in de rivier, het veilige wiegen, het gevoelsvat dat we verkennen, de cocon die we willen bieden, het nest van waaruit je kan uitvliegen, de rimpelingen die we doorgeven, de groeiringen van een boom, ...

De Bolderkar wordt gedragen - of getrokken ;-)
voor en door onze kinderen, jongeren en volwassenen!

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 MaarkedalMaandag – vrijdag
9:00 – 22:00

Zaterdag
9:00 – 15:00

Copyright © Alle rechten voorbehouden