Daisy Van Canegem

Eén- en meerjarige opleidingen

 • Master in de klinische psychologie
  UGent (5j.)
 • Conferentie Hoogsensitiviteit, VUB 
 • Transdiagnostisch werken met emotieregulatie, Sig 
 • Depressie bij kinderen en jongeren, UGent
 • Permanente vorming cognitieve gedragstherapie
  UGent (io, 2017 - 2022)

  Erkenningsnummer BFP
  942118505

Daisy haar grote passie op professioneel vlak is het steunen en begeleiden van kinderen, jongeren en jongvolwassenen die tijdelijk nood hebben aan ondersteuning om opnieuw op koers te raken.

Tijdens haar opleiding tot klinisch psychologe deed zij vrijwilligerswerk bij kampjes voor kinderen met mentale moeilijkheden en volgde zij extra opleidingen en workshops om zich te verdiepen in bepaalde thema’s zoals depressie en hoogsensitiviteit. Daisy werkt dit jaar een vierjarig postgraduaat Cognitieve gedragstherapie af.

Verder geniet zij ervan om haar vrije tijd door te brengen met haar man en zoontje. Ze houdt van yogasessies, boswandelingen en lekker koken of uit eten gaan. Ook een goed boek kan haar enorm bekoren. Daisy is heel erg te vinden voor warmte en gezelligheid. Dat weerspiegelt zich ook in het contact met de cliënten en gezinnen die ze begeleidt.

Beroepsmatig houdt Daisy enorm van de afwisseling in het werken met kinderen, waarbij spel en creatief materiaal centraal staat. Bovendien vindt zij het zeer verrijkend om met jongeren en jongvolwassenen aan de slag te gaan in gesprekstherapie. Ze krijgt veel voldoening als ze ziet hoe cliënten zelf tot inzicht en groei komen als we daar samen het juiste klimaat voor scheppen. Bij Daisy kan je terecht voor een breed scala aan problemen en moeilijkheden zoals angsten, depressie, hoogsensitiviteit, identiteitscrisis, laag zelfbeeld en zo veel meer.

Samen stellen we een therapieplan op waarin we streven naar een tweeledig doel. Dit doel draait enerzijds rond acceptatie van wie jij (of jouw kind) bent, van hoe jouw overtuigingen in elkaar zitten en van onveranderbare omstandigheden. Anderzijds zoeken we naar welke gevoelens, gedachten en gedrag we kunnen veranderen, zodat jij (of jouw kind) beter in je vel zit en met volle moed de draad terug kan opnemen.

Je kan Daisy rechtstreeks contacteren via daisy@praktijkdebolderkar.com

of via 0468/54 16 75.

Tijdens consultaties is Daisy niet bereikbaar uit respect voor de cliënt. Maar als je een berichtje nalaat, belt ze jou snel terug. 

 
 
 
 
 

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.

open op maandag tot  vrijdag van 8u tot 21u en op zaterdag van 8u tot 17u

telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 9u en 15u
(behalve tijdens consultaties)

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com

Copyright 2020.