Prestatie

Intakegesprek

Therapiesesie kind / jongere / volwassene

Tussentijds duidingsgesprek met ouder(s)

Koppel- of gezinsgesprek                                Schooloverleg


Intelligentieonderzoek                          Intelligentienderzoek voor logopedie

Aandacht- en concentratieonderzoek 

Studievaardigheidsonderzoek        Autismescreening

Klas- of thuisobservatie


Adviesbrief of tussentijds bilan

Duur

tot een uur

een uur

tot een uur

anderhalf uur        

tot een uur


voormiddag

verkorte afname (tot anderhalf uur)

voormiddag

ongeveer 2 uren

ongeveer 2 uren

anderhalf uurVergoeding 

60 euro

60 euro

60 euro

90 euro              

60 euro

390 euro*

120 euro (incl. kort cijfermatig verslag)

290 euro*

290 euro*

210 euro*

90 euro


30 euro

Kort mail- en telefoonverkeer wordt niet bijkomend aangerekend.

Voor inhoudelijke vragen en overleg vragen we om een afspraak in te plannen.


* Bovenstaande tarieven omvatten het volledige onderzoek d.w.z. het onderzoek, een uitgebreide schriftelijke verslaggeving en een mondeling duidings- en adviesgesprek met de ouder(s).

Authentieker gaan leven is niet makkelijk. In het begin wou ik gewoon terug in mijn oude patronen gaan zitten. Maar eens die innerlijke verandering op gang komt en voelbaar wordt in je dagelijks leven, is het proces niet meer te stoppen.


Hier mocht ik mijn kracht van binnenuit ontdekken. Ik weet nu dat ik die altijd bij me heb. Pijn is verbonden aan leven, maar door die innerlijke kracht kan ik toelaten en dragen wat ik zélf aankan.

B. 26 jaar

Wanneer gaan de sessies door?

Onze praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 8u tot 22u en op zaterdag van 8u tot 18u. Sessies worden ingepland in overleg en volgens een frequentie die voor jou haalbaar is. Voorzie voldoende tijd voor elke sessie. Ouders kunnen voor een koffietje terecht in onze wachtzaal terwijl ze wachten op hun kind.


Hoe kan ik mezelf of iemand anders aanmelden?

Omdat we tijdens onze sessies niet telefonisch bereikbaar zijn, gaat de voorkeur naar het gebruik van het contactformulier onze website. Jouw vraag komt terecht bij onze coördinator en psychotherapeut Nancy. Zij geeft jouw vraag door aan de meest geschikte therapeut en die neemt dan binnen de week telefonisch contact met je op. Na jouw aanmelding hoef je dus zelfs niets meer te doen. 


Je hebt géén doorverwijzing van een arts, CLB of school nodig om bij ons langs te komen. 


Worden de sessies terugbetaald?

Prestaties van psychologen en psychotherapeuten worden nog niet terugbetaald door het RIZIV. Verschillende mutualiteiten voorzien wel een terugbetaling in het kader van de aanvullende verzekering. Afhankelijk van de mutualiteit bij wie je bent aangesloten, is er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk voor psychotherapie bij kinderen en jongeren. In bepaalde gevallen is er ook een terugbetaling bij volwassenen. Indien je hierover meer informatie wenst te verkrijgen kan je contact opnemen met je mutualiteit of vraag ernaar bij je begeleidende therapeut.


Wat als ik onverwachts niet kan komen?
Indien je niet aanwezig kan zijn, laat je dit zo vlug mogelijk telefonisch weten aan jouw therapeut. Annuleren minder dan 48u voor het gesprek gebeurt enkel kosteloos in uitzonderlijke omstandigheden, zo niet wordt het gesprek aangerekend bij de volgende consultatie.


Bij het maken van jouw afspraak stem je automatisch in met de algemene voorwaarden en annulatievoorwaarden zoals hier beschreven.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.