Prestatie

Intakegesprek

Therapiesesie kind / jongere / volwassene

Tussentijds duidingsgesprek met ouder(s)

Koppel- of gezinsgesprek                                Schooloverleg


Intelligentieonderzoek                            Intelligentienderzoek voor logopedie

Aandacht- en concentratieonderzoek 

Studievaardigheidsonderzoek        Autismescreening

Klas- of thuisobservatie

Aanvullende vragenlijsten

Bespreking en schriftelijk verslag

Duur

een uur

een uur

een uur

anderhalf uur        

een uur


voormiddag

voormiddag

voormiddag

ongeveer 2 uren

ongeveer 2 uren

anderhalf uur

een uur

ongeveer 2 uren

Vergoeding 

60 euro

60 euro

60 euro

90 euro              

60 euro

210 euro

120 euro (incl. kort verslag)

210 euro

210 euro

210 euro

90 euro

60 euro 

120 euro

Bij een intelligentieonderzoek voor het verkrijgen van een terugbetaling voor logopedie ontvang je een cijfermatig verslag, dit is inbegrepen in de vergoeding voor het onderzoek.


Doorverwijsbrieven, adviesbrieven, kort mail- en telefoonverkeer worden niet bijkomend aangerekend. 

Authentieker gaan leven is niet makkelijk. In het begin wou ik gewoon terug in mijn oude patronen gaan zitten. Maar eens die innerlijke verandering op gang komt en voelbaar wordt in je dagelijks leven, is het proces niet meer te stoppen.


Hier mocht ik mijn kracht van binnenuit ontdekken. Ik weet nu dat ik die altijd bij me heb. Pijn is verbonden aan leven, maar door die innerlijke kracht kan ik toelaten en dragen wat ik zélf aankan.

B. 26 jaar

Is er een wachtlijst?

Er is geen wachtlijst. We maken er een punt van om wie zich aanmeldt binnen de 10 werkdagen te kunnen ontvangen.


Wanneer gaan de sessies door?

Onze praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 8u tot 22u en op zaterdag van 8u tot 18u. Sessies worden ingepland in overleg en volgens een frequentie die voor jou haalbaar is. Voorzie voldoende tijd voor elke sessie. Ouders kunnen voor een koffietje terecht in onze wachtzaal terwijl ze wachten op hun kind.


Hoe kan ik mezelf of iemand anders aanmelden?

Dat kan heel eenvoudig via het contactformulier op de website, via mail naar info@praktijkdebolderkar.com of telefonisch op 0499/613 777. Jouw vraag komt terecht bij onze coördinator en psychotherapeut Nancy. Zij geeft jouw vraag door aan de meest geschikte therapeut en die neemt dan binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. Na jouw aanmelding hoef je dus zelfs niets meer te doen. 


Je hebt géén doorverwijzing van een arts, CLB of school nodig om bij ons langs te komen. 


Worden de sessies terugbetaald?

Prestaties van psychologen en psychotherapeuten worden nog niet terugbetaald door het RIZIV. Verschillende mutualiteiten voorzien wel een terugbetaling in het kader van de aanvullende verzekering. Afhankelijk van de mutualiteit bij wie je bent aangesloten, is er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk voor psychotherapie bij kinderen en jongeren. In bepaalde gevallen is er ook een terugbetaling bij volwassenen. Indien je hierover meer informatie wenst te verkrijgen kan je contact opnemen met je mutualiteit of vraag ernaar bij je begeleidende therapeut.


Betaling gebeurt op het einde van jouw gesprek (bij voorkeur) via de QR-code op uw smartphone (bankcontact of Payconiq-app). We hebben geen betaalterminal.


Wat als ik onverwachts niet kan komen?
Indien je niet aanwezig kan zijn op een gesprek vragen we jou om minstens 48 uur op voorhand telefonisch te verwittigen (niet via mail of sms aub). Gelieve er rekening mee te houden dat, indien je niet aanwezig bent op een afspraak zonder tijdig te verwittigen, de vraagprijs van een sessie zal worden aangerekend.


Bij het maken van jouw afspraak stem je automatisch in met de algemene voorwaarden en annulatievoorwaarden zoals hier beschreven.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.