Lara Van Beveren

Eén- en meerjarige opleidingen

 • Integratief Psychotherapeut io
  AIHP Gent
 • Rouw- en verliescounseling
  vzw De Bleekweide (2j.)
 • Ontwikkelingsgericht speltherapeut
  Psy10 Tine Maeyens (5d.)
 • Opleiding kindertherapie, verdieping in de ontwikkelingspsychologie
  Psy10 Tine Maeyens (10d.)
 • Gecertificeerd loopbaancoach
  AIHP Zoersel (5d.)
 • Gediplomeerd studiecoach, CRKBO
 • Master in de criminologische wetenschappen
  UGent (5j.)
  Morele ontwikkeling en opvoeding, Seksualiteit en globalisering, Psychologische modellen voor normoverschrijdend gedrag, UGent

Lara kijkt graag met een kritische blik naar onze samenleving. Als criminologe en loopbaancoach, maar ook vanuit bijkomende vormingen in filosofie en pedagogische wetenschappen raakte zij als jonge twintiger geboeid door hoe mensen met elkaar omgaan.

Tijdens het vrijwilligerswerk dat zij in die periode deed, ontdekte ze haar kracht. Lara raakte gebeten van het werken met kwetsbare kinderen en jongeren. Op hun eigen fascinerende wijze namen ze haar mee in hun denk- en gevoelswereld. Ze verbaasden haar met hun ongelooflijke veerkracht desondanks hun vaak talrijke kwetsuren. Bovenal lieten ze haar toe om samen een stukje mee op pad te gaan en hen steun te mogen bieden waar nodig.

 

Lara startte daarop een opleiding tot Rouw- en verliescounselor voor kinderen en jongeren. Ze stroomde door naar de opleiding tot Integratief psychotherapeut. Ze vond haar houvast en denkkader in het contextueel denken en de ontwikkelingspsychologie. Het signaalgedrag van kinderen en jongeren plaatst Lara in een breder kader. Enerzijds vanuit het systeem waarin ze functioneren en anderzijds vanuit hun ontwikkeling. Als mama van twee jonge kinderen en vanuit haar specialisatieopleiding tot speltherapeut, gebruikt zij voornamelijk spel- en creatieve werkvormen. Ze houdt ervan om in de leefwereld van jonge kinderen te duiken en hun ontwikkeling, welbevinden en groei zo alle kansen te geven.

Je kan Lara rechtstreeks contacteren via lara@praktijkdebolderkar.com

of via 0483/39 10 69.

Tijdens consultaties is Lara niet  bereikbaar uit respect voor de cliënt. Maar als je een berichtje nalaat, belt ze jou snel terug. 

 
 
 
 
 

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.

open op maandag tot  vrijdag van 8u tot 21u en op zaterdag van 8u tot 17u

telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 9u en 15u
(behalve tijdens consultaties)

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com

Copyright 2020.