Hallo! Fijn dat je komt neuzen in ons groepsaanbod!


We volgen de huidige veiligheidsmaatregelen na om coronaproof te werken. Wanneer dit niet mogelijk blijkt kan de lesgever beslissen om de workshop of training uit te stellen tot wanneer de coronasituatie dit opnieuw toelaat. Jouw inschrijving blijft geldig tot die datum of je ontvangt een tegoedbon die je kan inzetten voor een activiteit naar keuze.


Tot binnenkort!

Verbindend en Bewust Ouderschap (traject) 


In dit jaartraject word je samen met andere ouders ondergedompeld in de filosofie van Aware Parenting. Verbindend en bewust ouderschap gaat om het erkennen en invullen van de behoeften van je kind én jezelf. In een kleine, veilige groep ontdekken we samen inzichten om in de drukte van het dagelijks leven toch tot die verbinding te kunnen komen.


Eerstvolgende reeks:

op zaterdag 15/01, 12/02, 19/03, 16/04, 14/05 en 18/06 
telkens van 14u tot 16ugroepstraining van in totaal 8 uur, verdeeld over vier tweewekelijkse sessies van telkens 2 uur OF als deepdive tijdens een mamaweekend (elke dag van 9u tot 13u)

minimaal 6 en maximaal 8 mama's met kinderen tussen (bij voorkeur) 0 en 7 jaar 


Kostprijs is 210 euro.

Nesten rond je prille nest.Slechts weinig relaties laten in ons leven zo'n diepe indruk na als onze eerste liefde. Het klinkt minder romantisch dan verwacht, maar onze 'eerste liefde' is ... onze moeder. Haar (onbewuste) boodschappen bepalen mede wie we in het hier en nu zijn. Zo heeft jouw nest van herkomst invloed op jouw eigen prille nest. Het is niet vreemd dat veel jonge mama's op zoek zijn naar hun eigen moederschapsstijl en het gevoel missen zichzelf te kunnen zijn en ontplooien als mama.


Je kan nu reeds inschrijven op de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de inschrijvingen openen.


Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.