Hallo! Fijn dat je komt neuzen in ons groepsaanbod!


We volgen de huidige veiligheidsmaatregelen na om coronaproof te werken. Wanneer dit niet mogelijk blijkt kan de lesgever beslissen om de workshop of training uit te stellen tot wanneer de coronasituatie dit opnieuw toelaat. Jouw inschrijving blijft geldig tot die datum of je ontvangt een tegoedbon die je kan inzetten voor een activiteit naar keuze.


Tot binnenkort!

Deze dagopleiding gaat door in het voorjaar van 2022. De datum wordt bepaald in overleg met alle ingeschreven deelnemers. Deelname bedraagt 145 eur inclusief handouts met alle oefeningen, talentenposter en gezonde lunch. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.

Schatgravers voor kindprofessionals

voor wie kinderen wil raken en laten glunderen


Schatgravers is een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt. Een onmisbare coachingtool voor wie weet hoe kinderen en jongeren groeien als ze zichzelf met hun eigen talenten en valkuilen leren kennen. Maar hoe doe je dat dan? Welke materialen geven jou houvast? Hoe kan je die nieuwe inzichten verankeren zodat de kinderen ze blijven gebruiken? Hoe hou je het speels en aantrekkelijk voor jezelf en voor het kind?


Tijdens de dagopleiding Schatgravers voor kindprofessional word je ondergedompeld in het spel én mag ik jou als licentietrainer de kneepjes van het vak uit mijn eigen praktijk doorgeven. Er zijn ontelbare manieren om het te spelen. Wil je weten hoe, dan ben je welkom op onze workshop Schatgravers voor Kindprofessionals. Je leert al doende zodat je het spel meteen in je vingers hebt om thuis, op school of jouw praktijk aan de slag te gaan. Door het zelf te ervaren én met een op maat geschreven cursus bij de hand ontdek je talloze werkvormen en materialen om te gebruiken. 

 

Voor wie

Deze dagopleiding richt zich tot kindprofessionals die weten hoeveel deugd het doet om je eigen talenten te ontdekken en in de verf te mogen zetten. Wil je Schatgravers inzetten in je klas, in één-op-één begeleiding in je zorgklas of praktijk, in je kinderyogalessen of in je therapiepraktijk? Dan is deze dagopleiding écht iets voor jou. Ken je het spel al maar wil je mijn kneepjes als licentietrainer leren kennen? Welkom!


Door wie
Nancy Baecke, integratief psychotherapeut, kinderyogadocente, Rots en Water trainer en leerkracht. Zij behaalde de licentie om Schatgravers te trainen en is ervaren gebruiker en grote fan in haar praktijk en thuis.

 

Wat brengt dit jou

Dat je het spel all the way leert kennen omdat je alles zélf gaat ervaren, mag duidelijk zijn. Daarnaast ontvang je ook alle nodige materialen om meteen van start te gaan. Je ontvangt een cursus waarin alle werkvormen uitgeschreven staan in woord en beeld, evenals een lijst met tips en werkvormen, spelsuggesties en verankeringstips, de schatkaartposter en digitale printables om met de kinderen te gaan gebruiken.

 

Je krijgt na de workshop toegang tot onze besloten overleggroep. Daar kan je terecht voor hulp als je vast zit met een bepaalde casus of werkvorm, maar je kan er ook lekker rondneuzen tussen de inspirerende foto’s en tips van collega’s. Als klap op de vuurpijl kan je die dag het Schatgraversspel aankopen met 10% korting (geef vooraf een seintje zodat we weten dat we er eentje mogen reserveren voor jou).

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.