Docente Nele is yogadocente, mindfulnesstrainer en psychotherapeute.

Yoga en relaxatie


Want hoe beweeg jij door het leven?
Leef je met je hele lichaam?
Kan je jouw lichaam voelen, aanvaarden en bewonen?

Yoga helpt om voeling te krijgen met je lichaam in al haar mogelijkheden en beperkingen. Het helpt om stevigheid en soepelheid te ontwikkelen, om onze organen en hormonaal systeem in evenwicht te brengen, om vitaliteit te activeren op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau.

Hoewel dit oefening, geduld en mildheid voor jezelf vraagt, kan je yoga starten op elke leeftijd. Met de mogelijkheden en beperkingen die je hebt, met de energie die er wel of (nog) niet is. In elke yogahouding en voor elke beweging bestaan er immers aanpassingen en varianten.

Het samen beoefenen van yoga is mijn uitnodiging aan jou om zorg te dragen voor jezelf. In alle rust en veiligheid van onze kleine groep.

Mindfulness


Hoe zou het zijn om elke dag volop het leven te beleven en je toch vrij te voelen? Om je vrij te voelen in je geest zonder dat je overspoeld wordt door negatieve gedachten? Zonder dat tijdelijke stemmingen, gebeurtenissen of oude patronen je keuzes bepalen? Om je vrij te voelen in je lichaam zodat je kan vertrouwen op je intuïtie om van daaruit te kiezen voor de manier en het ritme waarop jij echt wil leven.

Je bent welkom om het antwoord te ontdekken tijdens onze 8-weken durende mindfulnesstraining. Het is een wetenschappelijke onderbouwde training die je zelfkennis en veerkracht verhoogt. Je krijgt er tips om je bestendiger te maken tegen stress en burn-out. Je maakt kennis met de kracht van zelfcompassie, aanvaarding en mindfulness.

Docente Nele is yogadocente, mindfulnesstrainer en psychotherapeute.

Nederholbeekstraat 35
9680 Maarkedal
+32 499 613 777
info@praktijkdebolderkar.com

Copyright 2020.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie en nieuws over ons aanbod.