Inschrijvingsformulier


Vul hiernaast per deelnemer en per workshop het inschrijvingsformulier in. Je ontvangt binnen drie werkdagen een bevestigingsmailtje van ons. 


Opgelet, dit is nog geen definitieve inschrijving. Je ontvangt een berichtje van mij wanneer er voldoende deelnemers zijn om van start te gaan. Je ontvangt een definitieve bevestiging en betaaluitnodiging wanneer de voorgestelde datum jou past. Ik hou uiteraard rekening met wat je hiernaast als voorkeursmomenten opgeeft.


Toch niets ontvangen? Check dan even je spamfolder of stuur ons een mailtje op info@praktijkdebolderkar.com.


Wil je graag een factuur op naam van je school of organisatie? Geef de facturatiegegevens mee onderaan het inschrijvingsformulier aub.


Annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen voor de start van de workshop(reeks). Je ontvangt een terugbetaling van jouw inschrijvingsbijdrage min 15€ administratiekosten. Wanneer je annuleert binnen de 7 dagen voordat de workshop start, kunnen wij je niet meer vergoeden.


Als de workshop door ons wordt geannuleerd, bijvoorbeeld omdat de coronasituatie geen veilig verloop toelaat, dan blijft je inschrijving geldig tot de training opnieuw kan doorgaan. Je ontvangt een tegoedbon voor de integrale waarde van je inschrijving.Dagopleiding Schatgravers voor Kindprofessionals
 
een maandag van 9u tot 15u30
een dinsdag van 9u tot 15u30
een donderdag van 9u tot 15u30
een zaterdag van 9u tot 15u30
eender welke weekdag tijdens de krokusvakantie
eender welke weekdag tijdens de paasvakantie
 
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.