JAARTRAJECT VERBINDEND EN BEWUST OUDERSCHAP

voor alle mama's en papa's die op zoek zijn naar verbinding


  • op zaterdag 15/01, 12/02, 19/0, 16/04, 14/05 en 18/06
  • De deelnameprijs bedraagt 145 euro voor de volledige reeks.
  • In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers komen we in alle veiligheid en geborgenheid samen bij een hapje en een gezond drankje (sharing dish) om samen te verbinden, uit te wisselen, te oefenen, te mogen glunderen en blunderen onder de deskundige begeleiding van Camille (mama van twee kindjes, leerkracht en gediplomeerd Aware Parenting Instructor).Inschrijvingsformulier


Wil je graag deelnemen aan een workshop? Vul dan per workshop en per deelnemer een inschrijvingsformuliertje in. 

Wanneer je de knop 'Inschrijven' hebt aangeklikt, ontvang je (binnen 3 werkdagen) een bevestigingsmail met het bedrag en de betalingsinfo. Indien je geen mail ontvangt, controleer dan even je spamfolder of stuur ons een smsje.

Annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen voor de start van de workshop(reeks). Je ontvangt een terugbetaling van jouw inschrijvingsbijdrage min 15€ administratiekosten. Wanneer je annuleert binnen de 7 dagen voordat de workshop start, kunnen wij je niet meer vergoeden.


Als de workshop door ons wordt geannuleerd, bijvoorbeeld omdat de coronasituatie geen veilig verloop toelaat, dan blijft je inschrijving geldig tot de training opnieuw kan doorgaan. Je ontvangt een tegoedbon voor de integrale waarde van je inschrijving.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.