Een goede samenwerking gaat van start bij de eerste ontmoeting. Daarom willen we met veel zorg en aandacht tijd besteden aan jouw vraag of zorg. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op. 


We stellen jou een paar vragen. Waar loop je tegenaan? Wat wens je of wat verwacht je? Heb je zelf een voorkeur voor één van onze therapeuten? Wat zou voor jou een goed moment zijn om langs te komen? Je vertelt jouw verhaal eerlijk en open, maar beknopt. Zo hoef je jouw verhaal niet voor de zoveelste keer opnieuw te vertellen.


Dit gesprek is geen intakegesprek, dat doen we tijdens een eerste afspraak bij ons in de praktijk. Wel een moment waarop je met jouw eerste vragen terecht kan en waar je voeling kan krijgen met wie we zijn en wat we doen. Je kan ontdekken of ons aanbod iets voor jou is en voelen of die eerste klik er is. 


Het is belangrijk dat je jou vrij en veilig voelt om samen verder op weg te gaan. Niets is daarbij verplichtend. Dat is het hier nooit. Jij blijft de kar trekken.Op basis van deze eerste ontmoeting kan je bewust kiezen om al dan niet een verdere stap te zetten. Samen kijken we hoe we jou op weg kunnen helpen en welke therapeut hier het beste bij zou aansluiten. Je krijgt doorgaans een eerste afspraak binnen de twee weken na jouw aanmelding


Bij een aanmelding voor een kind of jongere, ontmoeten we meestal de ouder(s) of een andere vertrouwenspersoon eerst even apart. Omdat we het belangrijk vinden dat ook de ouders een klik voelen en ons hun volle vertrouwen kunnen schenken om met hun kind op weg te gaan.


Wil je graag langskomen? Neem contact op via het formulier op onze website. Jouw vraag komt terecht bij onze coördinator Nancy die alles voor jou in goede banen zal leiden.


Heel welgekomen!Volg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.