Een goede samenwerking gaat van start bij de eerste ontmoeting. Daarom willen we met veel zorg en aandacht tijd besteden aan jouw vraag of zorg. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op. 


We stellen jou een paar vragen. Waar loop je tegenaan? Wat wens je of wat verwacht je? Je vertelt jouw verhaal eerlijk en open, maar beknopt. Zo hoef je jouw verhaal niet voor de zoveelste keer opnieuw te vertellen.


Dit gesprek is geen intakegesprek, dat doen we tijdens een eerste afspraak bij ons in de praktijk. Wel een moment waarop je met jouw eerste vragen terecht kan en waar je voeling kan krijgen met wie we zijn en wat we doen. Je kan ontdekken of ons aanbod iets voor jou is en voelen of die eerste klik er is. 


Het is belangrijk dat je jou vrij en veilig voelt om samen verder op weg te gaan. Niets is daarbij verplichtend. Dat is het hier nooit. Jij blijft de kar trekken.Op basis van deze eerste ontmoeting kan je bewust kiezen om al dan niet een verdere stap te zetten. Samen kijken we hoe we jou op weg kunnen helpen en welke therapeut hier het beste bij zou aansluiten. Je krijgt een eerste afspraak binnen de week na jouw aanmelding.


Bij een aanmelding voor een kind of jongere, ontmoeten we meestal de ouder(s) of een andere vertrouwenspersoon eerst even apart. Omdat we het belangrijk vinden dat ook de ouders een klik voelen en ons hun volle vertrouwen kunnen schenken om met hun kind op weg te gaan.


Heb je wel een voorkeur voor een werkwijze, psycholoog of therapeut? Dan mag je rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende persoon. Alle nodige informatie over onze teamleden vind je terug op onze website. Bel je op via het algemene nummer, dan kom je terecht bij onze coördinator Nancy die alles voor jou in goede banen zal leiden.


Je komt bij ons niet op een lange wachtlijst te staan. Je kan snel terecht. Doorgaans binnen de week na jouw aanmelding.Nederholbeekstraat 35
9680 Maarkedal
+32 499 613 777
info@praktijkdebolderkar.com

Copyright 2020.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie en nieuws over ons aanbod.