Welkom collega


Iedere professional binnen de geestelijke gezondheidszorgberoepen dient tijdens zijn beroepsuitoefening in supervisie te gaan.  Binnen onze praktijk kan je daarvoor bij mij terecht. Ik ben integratief psychotherapeute, rouw- en verliescounselor, psychodramatherapeute en bezielster van deze praktijk. 


Op een ervarings- en lichaamsgerichte manier begeleid ik cliƫnten (zowel kinderen, jongeren als volwassenen) en collega-therapeuten opdat ze met hun volle potentieel in het leven kunnen staan. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van rouw en verlies, persoonlijk leiderschap en groei evenals ruime thema's van het ouderschap.


Ik ben naast therapeut bovenal mens: vrouw, mama, dochter, collega, echtgenote enzovoort. Dat is ook hoe ik in mijn supervisies sta. Ik leer jou graag nieuwe methodieken aan maar verlies daarbij nooit de basis van wat ons therapeut maakt. En dat is wie we zijn als mens. Dat vraagt bewustzijn op je eigen waarden en behoeften, inzicht in mogelijke hulpverlenerssyndromen die jouw therapeutische relatie bepalen, contact maken met je eigen draagkracht en eigen draaglast, met eigen life events die mee in de therapeutenstoel zitten, bewustzijn op overdracht en tegenoverdracht, op jouw eigen rugzak, ...


Je kan bij mij terecht voor onder andere volgende practica:

- meerzijdige partijdigheid binnen conflictueuze contextgesprekken

- psychodynamische levenslijn

- focussing (o.a. rugzakmethode, affectbrug e.d.)

- zelfzorg binnen de therapeutische relatie

- interne familie systemen en voice dialogue

- vind je Waarom (naar het boek van Simon Sinek)

- de lege stoel (naar Johan Maes)

- mindfull natuurtherapie (o.a. stress release, werken met symbolen e.d.)

- intake als werkinstrument en verbindende basis

- ouder- en adviesgesprekken aan de hand van symboolcommunicatie 

- psychodiagostiek (intelligentieonderzoek bij kinderen en jongeren)


Ik ben als supervisor erkend door de AIHP vzw en de BNVIP vzw en doceer aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie in Gent. Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd door het ABP-BVP. Ik ben houder van het European Certificate of Psychotherapie (ECP). Als student of praktiserend psychotherapeut kan je bij mij terecht voor zowel individuele als groepssupervisie (4 personen) en verschillende practica (ook op aanvraag) in Maarkedal, Gent en online. 


Om een afspraak vast te leggen of meer info te verkrijgen ben je van harte welkom via onderstaande contactgegevens. Je kan ook zelf een afspraak inplannen via onderstaande knop. Vind je geen vrij moment in mijn agenda dat voor jou past? Bel gerust even op!


Warme groeten,

NancyVolg ons voor dagelijkse inspiratie
en nieuws over ons aanbod.


Onze algemene voorwaarden en privacy policy kan u via deze link nalezen.

Groepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal

+32 499 613 777

info@praktijkdebolderkar.com


Copyright 2020.