Welkom collega


Iedere professional binnen de geestelijke gezondheidszorgberoepen dient tijdens zijn beroepsuitoefening in supervisie te gaan. Als psychotherapeut in opleiding of als praktiserend psychotherapeut / psycholoog kan je bij mij terecht voor zowel individuele- als groepsspuervisie en verschillende practica en opleidingen in mijn praktijk te Maarkedal, in de AIHP-vestigingen in Gent en Koekelare of online.


Ik ben integratief psychotherapeute, rouw- en verliestherapeute, psychodramatherapeute en bezielster van deze praktijk. Ik begeleid inmiddels 10 jaar zowel kinderen, jongeren als volwassenen en collega-therapeuten opdat ze met hun volle potentieel in het leven kunnen staan. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van rouw en breed verlies en van persoonlijke ontwikkeling.


Ik ben naast therapeut bovenal mens: vrouw, mama, dochter, collega, echtgenote enzovoort. Dat is ook hoe ik in mijn supervisies sta. Ik leer jou graag nieuwe methodieken aan maar verlies daarbij nooit de basis van wat ons therapeut maakt. En dat is wie we zijn als mens. Dat vraagt bewustzijn op je eigen waarden en behoeften, inzicht in mogelijke hulpverlenerssyndromen die jouw therapeutische relatie bepalen, contact maken met je eigen draagkracht en eigen draaglast, met eigen life events die mee in de therapeutenstoel zitten, bewustzijn op overdracht en tegenoverdracht, op jouw eigen rugzak, ... Naast het aanreiken van methodieken of casusspecifieke begeleiding, is mijn stokpaardje jouw brede persoonlijke groei als therapeut.


Ik ben als supervisor erkend door de AIHP vzw en de BNVIP vzw en doceer aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie in Gent en Koekelare. Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd door het ABP-BVP. Ik ben houder van het European Certificate of Psychotherapie (ECP). 


Een supervisie aanvragen kan makkelijk via de AIHP website of via mail op nancy@praktijkdebolderkar.com.


Warme groeten,

NancyGroepspraktijk De Bolderkar
Nederholbeekstraat 35

9680 Maarkedal
Maandag – vrijdag
9:00 – 22:00

Zaterdag
9:00 – 15:00